Schenk een waterput als een Sadaka Jariyah of Doorlopende liefdadigheid

Elke 90 seconden sterft er een kind aan een watergerelateerde ziekte, waardoor het momenteel de grootste oorzaak van ziekten en sterfgevallen in de wereld is. Help ons insha’Allah om waterputten te graven om zo noodlijdende kinderen en volwassenen te voorzien van zuiver water.

“Jij kan hier rechtsreeks verandering in brengen met het project “Schenk een waterput in jouw naam of  de naam van een overleden vader, moeder, grootouder of een andere familielid.”

Al-Mawada Charity biedt je de mogelijkheid vandaag om jouw eigen waterput te realiseren! Hierdoor zal je naast het zorgen voor de watervoorziening van arme gezinnen en weeskinderen, ook direct meehelpen om de heersende armoede in de wereld te laten afnemen.

“ Een Sadaqa voor meer Baraka”

Door uit te geven op de weg van Allah zal je insh’Allah van nog meer zegeningen kunnen genieten. Het graven van een waterput is een zeer nobele daad in de Islam en wordt beschouwd als een ‘Sadaqa Jariyah’ of doorlopende liefdadigheid.

Momenteel zijn we zeer actief in Sri Lanka en Marokko. We hebben al een groot aantal waterputten kunnen voltooien Alhamdullilah.

Het voordeel van deze regio’s is dat de lokale bevolking nood heeft aan zuiver water en dat een waterput door 1 persoon of meerdere personen gemakkelijk gefinancierd kan worden.

Wat betaal je voor een waterput?

De prijs van een waterput varieert naargelang de regio;

  • Sri Lanka € 380
  • Marokko € 3500

Op jouw waterput zal ook een naambord geplaatst worden met uw voornaam en familienaam erop.
Men kan ook een waterput doneren dan plaatsen we uiteraard de naam van de bestemmeling erop.
Wij bezorgen u ook het beeldmateriaal van uw eigen waterput wanneer deze afgeleverd wordt.

Zo realiseer je jouw waterput?

Wat moet je doen?

1 – € (bedrag) doneren op onze rekeningnummer BE 06 3631 3420 7422 met vermelding van   ‘Schenk een Waterput’  (in mededeling)

of betalen via onderstaande betaallink;

https://useplink.com/payment/sdUAUN56B7STx4uDbEdn

2 – Ons een mail sturen met betaalbewijs ter bevestiging (info@almawadacharity.be) en de naam/namen die op de waterput moeten komen te staan.

3 – U krijgt dan van ons een volgnummer toegestuurd

4 – Wij leveren binnen een termijn van max 3 maand uw waterput en bezorgen u per mail een foto en video van uw eigen waterput met naambord.

Moge Allah het accepteren als een doorlopende Sadaka of Sadaka Jariyah. Ameeeen.

DONEER NU