In

Schenk een woonst!

Terwijl wij kunnen genieten van een aangename woonst met alle nodige nutsvoorzieningen en luxe zijn er vele mensen die zelfs geen dak boven hun hoofd hebben.

Arme gezinnen die in heel erbarmelijke omstandigheden leven. En als ze dan een woonst hebben is die meestal niet geschikt om hun kinderen in onder te brengen.

Een bouwvallige woning die bestaat uit slechts één kamer en een lekkend dak, dat kunnen we niemand wensen! Daarom starten we een Sadaqa Jaryah project om arme gezinnen in Sri Lanka te voorzien van een deftige huisvesting.

“Jij kan hier rechtsreeks verandering in brengen met het project – Schenk een woonst in jouw naam”

Al-Mawada Charity biedt je de mogelijkheid vandaag om een woning te schenken aan een arm gezin. Hierdoor zal je naast ervoor te zorgen dat een dakloos gezin in een deftige woning kan gehuisvest worden, ook direct meehelpen om de heersende armoede in de wereld te laten afnemen.

“Een Sadaqa voor meer Baraka”

Door uit te geven op de weg van Allah zal je insh’Allah van nog meer zegeningen kunnen genieten. Het bouwen van een onderkomen is een zeer nobele daad in de Islam en wordt beschouwd als een ‘Sadaqa Jariyah’ of doorlopende liefdadigheid.

Momenteel zijn we zeer actief in Sri Lanka en hebben al een groot aantal waterputten kunnen voltooien Alhamdullilah. Om tegemoet te komen aan de andere belangrijke noden van de lokale bevolking, willen we tevens dit groots project lanceren insh’Allah!

Het voordeel van deze regio is dat de lokale bevolking nood heeft aan deftige woningen en dat zo’n huis door één persoon, familie of bedrijf gemakkelijk gefinancierd kan worden.

Het is slechts €2800 voor een nieuwe woning!

Wat moet je doen?

  1. €2800 doneren op onze rekeningnummer BE 06 3631 3420 7422 + Schenk een woonst (in mededeling)
  2. of betalen via onderstaande betaallink;

  3. Ons een mail sturen met het betaalbewijs ter bevestiging en de naam, namen of smeekgebed die we op het naambord aan het huis kunnen vermelden.
  4. U krijgt dan van ons een volgnummer toegestuurd
  5. Wij leveren na een termijn van max 5 maand uw woning en bezorgen u per mail een foto en video van uw eigen woning met naambord.

Moge Allah het accepteren als een doorlopende Sadaka of Sadaka Jariyah. Ameeeen.