In

Schenk een woonst!

Terwijl wij kunnen genieten van een aangename woonst met alle nodige nutsvoorzieningen en luxe zijn er vele mensen die zelfs geen dak boven hun hoofd hebben.

Arme gezinnen die in heel erbarmelijke omstandigheden leven. En als ze dan een woonst hebben is die meestal niet geschikt om hun kinderen in onder te brengen.

Een bouwvallige woning die bestaat uit slechts één kamer en een lekkend dak, dat kunnen we niemand wensen! Daarom starten we een Sadaqa Jaryah project om arme gezinnen te voorzien van een deftige huisvesting.

“Jij kan hier rechtsreeks verandering in brengen met het project – Schenk een woonst in jouw naam”

Al-Mawada Charity biedt je de mogelijkheid vandaag om een woning te schenken aan een arm gezin. Hierdoor zal je naast ervoor te zorgen dat een dakloos gezin in een deftige woning kan gehuisvest worden, ook direct meehelpen om de heersende armoede in de wereld te laten afnemen.

“Een Sadaqa voor meer Baraka”

Door uit te geven op de weg van Allah zal je insh’Allah van nog meer zegeningen kunnen genieten. Het bouwen van een onderkomen is een zeer nobele daad in de Islam en wordt beschouwd als een ‘Sadaqa Jariyah’ of doorlopende liefdadigheid.

Om tegemoet te komen aan de belangrijke noden van de lokale bevolking, willen we graag dit groots project lanceren insh’Allah!

Het voordeel van de landen waarin we actief zijn, is dat de lokale bevolking nood heeft aan een degelijk onderkomen en dat zo’n woonst door één persoon, familie of een groep vrienden vrij gemakkelijk gefinancierd kan worden.

Dit zijn de prijzen per land:

Sri Lanka €2800 (stenen constructie met 2 ruimtes)

Nepal €2800 (stenen constructie met 2 ruimtes)

Bangladesh €380 (Stevige Shelter uit Bamboo met één ruimte – Rohingya vluchtelingenkamp)

Wat moet je doen?

    1. Bedrag doneren op onze rekeningnummer BE 06 3631 3420 7422 + Schenk een woonst (in mededeling)

of betalen via onderstaande betaallink;

  1. Ons een mail  sturen (charity@almawadacharity.be) met het betaalbewijs ter bevestiging en de naam of namen die we op het naambord van het huis kunnen vermelden.
  2. Je krijgt dan van ons een referentienummer toegestuurd
  3. Wij leveren na een termijn van max 5 maand jouw woning en bezorgen je per mail een foto en video van jouw eigen geschonken woning met het bijhorende naambord.

Moge Allah het accepteren als een doorlopende Sadaka of Sadaka Jariyah. Ameeeen.